Huawei Ascend W2 komt ook naar Nederland

De Huawei Ascend W2 komt definitief naar Nederland. Nederland is daarmee het eerste lands waar de Ascend W2 zijn debuut zal maken. De Huawei Ascend W2 is geen Android toestel maar draait op Windows Phone 8. Het toestel is de opvolger van de huidige Ascend W1, de w staat uiteraard voor Windows Phone. Het Chinese bedrijf ziet toekomst in het mobiele besturingssysteem van Microsoft, momenteel loopt Windows Phone erg goed in Nederland en verbreekt vele verkoop records.

Huawei-Ascend-W2-

Huawei heeft vandaag bevestigd dat de Ascend W2 op korte termijn verkocht zal worden in Nederland, hierdoor is Nederland het eerste Europese land waar de nieuwe Huawei W2 verkocht zal worden. Wel was het toestel eerder in China en Rusland verkrijgbaar . De Ascend W2 draait op een 1,4Ghz dual core processor in combinatie met 512MB RAM geheugen, ook is er standaard 8GB intern geheugen aanwezig wat je kan uitbreiden doormiddel van een 32GB MicroSD kaart. De Ascend W2 beschikt over een 3.4-inch TFT scherm met een resolutie van 480×800 pixels.

Prijs?

De Huawei Ascend W2 zal verkocht worden voor een zeer aantrekkelijk bedrag namelijk 200 euro, hiermee is de Huawei Ascend W2 een goede opvolger voor de momenteel erg populaire Ascend W1 smartphone. Wanneer de smartphone exact in Nederland verkocht zal worden is nog onbekend.

Vorig artikelPersafbeeldingen Nokia Lumia 1520 opgedoken
Volgend artikelAldi Wolfgang AT-AS45QHD smartphone vanaf 12 oktober in de verkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in