Aldi Wolfgang AT-AS45QHD smartphone vanaf 12 oktober in de verkoop

De Aldi heeft vanaf 12 oktober weer een nieuwe smartphone in de verkoop bij de Aldi, het gaat hierbij om de nieuwe Wolfgang AT-AS45QHD smartphone welke verkocht zal worden voor 199 euro.  Deze AT-AS45QHD smartphone heeft de beschikking over een 4.5-inch QHD IPS scherm met een resolutie van 960×450 pixels. De smartphone draait op een 1.2Ghz Quad Core processor en beschikt over een 8 megapixel camera met autofocus, ook de frontcamera is van goede kwaliteit aangezien er een 3 megapixel exemplaar aanwezig is.

Wolfgang-ATAS45QHD

Specificatie’s:

De Wolfgang AT-AS45QHD beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×450 pixels, het scherm is een IPS display waardoor de kleuren goed naar voren komen. De smartphone wordt aangedreven door een MT6589 1.2 GHz Quad core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 8 megapixel camera met led flits en autofocus aanwezig. De processor wordt ondersteunt door 1GB RAM.

Intern is er 4GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig.

Beschikbaarheid:

Vanaf 12 oktober zal de Wolfgang AT-AS45QHD smartphone verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 199 euro. Wil je de smartphone? ga vroeg naar de Aldi want de voorraad van de smartphone is beperkt. De smartphone heeft een prima prijs kwaliteit verhouding en beschikt over prima specificatie’s.

Vorig artikelHuawei Ascend W2 komt ook naar Nederland
Volgend artikelHTC: Verlies sinds eerste beursgang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in