Call of Duty Ghost systeemeisen bekend

Activision heeft vandaag de systeemeisen van Call of Duty Ghost bekend gemaakt. Het was enkele maanden geleden al duidelijk dat het zeker niet om een lichte game zal gaan, aangezien de ondersteuning voor Windows XP officieel is geschrapt. Vanaf 5 november is de nieuwe shooter verkrijgbaar.

call_of_duty_ghosts-HD-640x360

De nieuwe game draait alleen op Windows 7 of Windows 8 minimaal is er 6GB aan Ram aanwezig voor een goede werking van de game. De pc-versie van de shooter heeft verder minimaal een Core 2 Duo E8200 van 2,66 GHz of een Phenom X3 8750 van 2,4 GHz nodig, die wordt ondersteund door minimaal een GeForce GTX 550 Ti of ATI Radeon HD 5870. Dit zijn flinke specificaties voor een shooter game. Ook de ruimte is opmerkelijk op de hardeschijf. Voor Windows moet er namelijk 50GB beschikbare ruimte beschikbaar zijn. Waar de ruimte voor gebruikt wordt, maakt Nvidia niet bekend, waarschijnlijk zijn er zeer grote resolutie textures bestanden aanwezig.

Nvidia raadt als videokaart een GeFore GTX780 aan. Call of Duty ghost zal vanaf 5 november in de verkoop gaan voor Windows en diverse consoles waaronder de Wii U, Xbox 360 en PlayStation 3. Ook komt er een Xbox One en Playstation 4 versie beschikbaar.

Vorig artikel‘iPad 5 krijgt 64-bit processor’
Volgend artikelGTA 5 Online: Meeste problemen opgelost voor Xbox en Playstation

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in