GTA 5 Online: Meeste problemen opgelost voor Xbox en Playstation

Goed nieuws voor de GTA 5 Online gamers, de meeste problemen in de online versie van de game zijn opgelost. Enkele dagen geleden heeft Rockstar een nieuwe patch uitgebracht voor de Playstation en Xbox sinds deze nieuwe patch zijn de problemen voor het grootste gedeelte opgelost. Sinds vandaag kunnen wij ook gebruik maken van de online versie in GTA 5 Online. Sinds de lancering van GTA Online zijn er vele online problemen beschikbaar waaronder server en connectie problemen waardoor veel spelers niet verder konden bij de eerste tutorialmissie.

De problemen met het verdwijnen van de characters zijn volgens diverse gebruikers momenteel opgelost, ook het saven op de cloud servers lijkt weer goed te gaan. Momenteel zijn er nog wel een aantal problemen aanwezig welke ook opgelost zullen worden door Rockstar, het belangrijkste is dat de Online variant nu goed te bereiken is.

1363432732_gta_v_

 

 

Vorig artikelCall of Duty Ghost systeemeisen bekend
Volgend artikel‘Nieuwe iPads worden op 22 oktober aangekondigd’

3 REACTIES

  1. Hoe komt het dat ik geen foto’s kan maken met mijn mobiel in gta5? Als ik snapomatic open dan komt er een laadscherm en dan komt er te staan dat hij geen verbinding kan maken met socialclub. Het is tot nu toe maar 1 keer gelukt op de fotoapparatuur te open.

  2. Dat characters verdwijnen is volgens mij nog niet opgelost hoor, of is update 1.03 uit dan?
    Want twee dagen geleden, 6 oktober was mijn broers character verdwenen hoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in