‘Nieuwe iPads worden op 22 oktober aangekondigd’

Volgens diverse geruchten zal Apple op 22 oktober een media-evenement organiseren waar waarschijnlijk weer een aantal nieuwe producten aangekondigd zullen worden. Tijdens dit media evenement zal Apple de nieuwe iPad 5 en iPad Mini 2 aankondigen. Diverse bronnen hebben tegenover AllThingsD laten weten dat de datum is gepland op 22 oktober. De datum wordt bevestigd door Mark Gurman en Jim Dalrymple, deze twee mensen hebben eerder vroege geruchten uitgebracht.

AllThingsD is zeker geen onbetrouwbare website, daarom kunnen we er vanuit gaat dat Apple op 22 oktober de nieuwe iPads zal aankondigen. Als bovenstaande geruchten kloppen zal Apple rond 15 oktober de officiële uitnodigingen voor het evenement versturen. Ook is de kans zeer aanwezig dat Apple tijdens dit evenement de nieuwe OS X Mavericks versie zal uitbrengen.

iPad 5 64 bit?

Volgens Chris Whitmore, analist bij Deutsche Bank en Wall Street Journal, krijgt de iPad 5 net zoals de iPhone 5S een 64-bit processor en een vingerafdrukscanner. Een 64-bit processor in de iPad maakt het voor veel ontwikkelaars mogelijk om desktop kwaliteit apps te draaien op een iPad. Apple zal met een 64-bit processor een flinke stap zetten in de tablet markt, waarschijnlijk zullen de concurrenten waaronder Samsung snel volgen met een 64-bit processor. Op dit moment is de iPhone 5S de enigste smartphone welke draait op een 64-bit processor.

 

Vorig artikelGTA 5 Online: Meeste problemen opgelost voor Xbox en Playstation
Volgend artikelSony DualShock 4 controller compatibel met Windows

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in