iPhone 5s en 5c vanaf 25 oktober in Nederland te koop

De nieuwe iPhones van Apple zullen vanaf 25 oktober verkocht worden in Nederland en België. Beide landen vallen onder de tweede levering. Sinds 20 september zijn de twee nieuwe iPhones namelijk al te koop in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en een aantal andere landen. De nieuwe iPhones zullen vanaf 25 oktober in de overige landen verkocht worden.

iPhone-5S

De iPhone 5C gaat over de toonbank voor 599 euro. Voor dit bedrag krijg je een 16GB model en voor honderd euro extra wordt het 32 GB model verkocht. De iPhone 5s is iets duurder: deze begint vanaf 699 euro (16 GB) en wordt ook met 32 GB (799 euro) en 64 GB (899 euro) opslagruimte geleverd. De nieuwe iPhones worden verkocht via de officiële Apple Store, Online Apple store en diverse telecom providers.

iPhone 5S:

De iPhone 5S is de opvolger van de huidige iPhone 5 welke vorig jaar rond deze tijd is aangekondigd.  De iPhone 5S is gemaakt van aluminium en is voorzien van een nieuwe 64-bit A7 chip. De A7 bevat meer dan 1 miljard transistor, waardoor de iPhone 5S ver voor loop op andere fabrikanten aangezien Apple momenteel de eerste is met een nieuwe 64-bit processor. Deze 64-bit CPU is twee keer zo snel, ook zijn de graphics van het nieuwe toestel flink verbeterd.

iPhone 5C:

De iPhone 5C bevat een A6 processor net zoals de iPhone 5, de iPhone 5C is voorzien van een 4-inch retina scherm met een resolutie van 1136 bij 640 pixels. De A6-chip is ook dezelfde als in de iPhone 5, net als de 8-megapixelcamera. De batterij is wel iets groter. De nieuwe iPhone 5C is het budget model in de iPhone reeks en beschikt over een polycarbonaat behuizing welke verkrijgbaar zal zijn in diverse kleuren waaronder groen, wit, blauw, roze en geel. De iPhone 5C beschikt net zoals de iPhone 5 over een 4-inch scherm met een resolutie van  1136 bij 640 pixels.

Vorig artikelSony DualShock 4 controller compatibel met Windows
Volgend artikelAndroid 4.4 screenshot toont vernieuwd design

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in