Android 4.4 screenshot toont vernieuwd design

Google heeft een tijdje geleden de nieuwe Android 4.4 versie aangekondigd. De nieuwe Android 4.4 versie krijgt de naam Kitkat met zich mee. Deze week zijn er al diverse afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Android 4.4 versie. Vandaag zijn er opnieuw enkele screenshots opgedoken welke een vernieuwd design tonen. De nieuwe interface is strak en modern met rustige kleuren. Ook oogt de nieuwe interface niet meer zo donker als bij Android 4.0.

nexusae0_wm_kitkat_downloads1

De screenshots zijn afkomstig van het download menu. De download app is nu ook voorzien van een nieuwe sorteerknop waarmee je de downloads in rasterweergave kunt weergeven op het scherm. Uit de screenshot valt op te maken dat Google een nieuw en lichter design wil gaan hanteren. Tot op heden zijn de nieuwe functie’s voor Android 4.4 nog goed geheim. Volgens de verwachting zal Google de nieuwe Android 4.4 versie naar meerdere smartphones uitrollen aangezien  Android 4.4 goed kan draaien op smartphones en tablet met 512MB RAM.

Volgens de laatste geruchten zal Google de nieuwe Android 4.4 update samen met de nieuwe Nexus 5 aan het einde van deze maand uitbrengen.

Vorig artikeliPhone 5s en 5c vanaf 25 oktober in Nederland te koop
Volgend artikel‘Samsung komt binnenkort met dual boot-tablet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in