Vele klachten Yahoo-Mail om nieuwe interface

De klachten over Yahoo blijven binnen stromen. Het nieuwe design van de Yahoo maildienst levert in de eerste dagen na de vernieuwing duizenden klachten op van gebruikers. Basisfunctionaliteit werkt niet meer en de logica ontbreekt, ook vele Nederlandse gebruikers klagen over het nieuwe design van de maildienst.

Yahoo heeft momenteel vele problemen sinds de overgang naar de nieuwe interface, sinds vorige week dinsdag is de nieuwe interface actief. De nieuwe interface heeft een nieuw uiterlijk en mist een deel van de basisfunctionaliteiten. Momenteel klagen vele gebruikers over bugs, missende functionaliteit en vele verzend problemen. De klachten komen binnen op het gebruikersforum, waar al bijna 4000 posts staan verdeeld over 200 pagina’s. De knop voor het verwijderen van een bericht staat erg dicht naast de verzend knop waardoor vele berichten per ongeluk worden verwijderd.

tumblr_mue8ywcbUZ1spzykfo1_500

Vorig artikelWindows 8 heeft nog twee jaar ondersteuning
Volgend artikelNieuwe update voor Windows Phone 8

2 REACTIES

  1. Beste,
    Zodra ik naar yahoomail ga & mijn mail wil openmaken die gaat meteen uit & krijg ik het volgende boodschap:
    (Info icon
    The webpage cannot be displayed )…
    Verder als ik het open krijg, basisfunctionaliteit werkt niet meer en de logica ontbreekt,
    Mag ik uw advies vragen?

    Mvg,
    Sim

  2. Heel vervelend de nieuwe yahoo!! Ik heb mijn aandelen verkocht en ga overstappen op G mail, of mac. Ongeloofelijk….verschrikkelijk..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in