Apple Keynote bevestigt voor 22 oktober 2013

Apple heeft vandaag de uitnodigingen verstuurd voor een speciaal evenement op 22 oktober. Tijdens deze keynote zal Apple waarschijnlijk de nieuwe iPads presenteren. De grotere iPad zal een nieuw ontwerp krijgen terwijl de iPad Mini een kleine update zal krijgen met onderandere een nieuw retina scherm.

Op de uitnodiging is de tekst ‘we still have a lot to cover’ dit lijkt een verwijzing dat de nieuwe iPads ook in een vernieuwde cover zullen uitkomen. Dat Apple een evenement zal houden op 22 oktober komt niet als een verassing, afgelopen eken zijn er namelijk al diverse geruchten opgedoken over het evenement voor aanstaande dinsdag. Apple heeft  ook ongeveer een jaar geleden de nieuwe iPad modellen waaronder de eerste iPad Mini aangekondigd. De geruchten over nieuwe iPads gaan al maanden. Onlangs kwamen foto’s naar buiten die erop wijzen dat de iPad 5 een ontwerp zou krijgen dat lijkt op de huidige iPad mini, waar de bezel aan de zijkant een stuk dunner zal zijn.

Apple-22-oktober-keynote

Vingerafdrukscanner?

Vandaag heeft de Chinese website CtechCN diverse afbeeldingen gepubliceerd van de nieuwe iPad 5 welke volgens de bron beschikt over een vingerafdrukscanner. Op de foto is een deel van de behuizing en het beeldscherm te zien, met aan de rand een Home-knop die sterk doet denken aan die van de iPhone 5S. Ook de vorm van de home-knop is flink veranderd net zoals die van de iPhone 5S.

De knop van de iPad 5 zou net zoals de iPhone 5S beveiligd zijn doormiddel van TouchID. De iPad 5 zal naar verluidt op 22 oktober voor het eerst publiekelijk worden getoond op een evenement van Apple. Naast de iPad 5 beschikt waarschijnlijk de nieuwe iPad Mini 2 ook over een vingerafdrukscanner. Naast de vingerafdruk scanner beschikt de nieuwe iPad waarschijnlijk ook over een nieuwe 64-bit processor.

Vorig artikel‘18% alle Android apps kwaadaardig’
Volgend artikelBlackBerry Messenger voor iPhone en Android deze week beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in