BlackBerry Messenger voor iPhone en Android deze week beschikbaar

Het is al een zeer lange tijd geleden aangekondigd, maar het lijkt erop dat de Blackberry Messenger app dan eindelijk beschikbaar zal komen voor de iPhone en Android. Een aantal weken geleden was de Blackberry messenger applicatie al beschikbaar voor iPhone en Android, maar na een paar uur werd deze app alweer verwijderd. Dit kwam omdat de app te vaak was gedownload waardoor de servers overbelast raakte. De App werd namelijk in een paar uur tijd al ruim 1,1 miljoen keer gedownload.

Blackberry-Messenger-App

Maar een lancering van Blackberry Messenger voor iOS en Android komt steeds dichterbij. Als we het bedrijf nu mogen geloven is het simpelweg nog maar een kwestie van dagen totdat de app is gelanceerd. Volgens de laatste nieuwsberichten zal de app deze week voor zowel iOS als Android beschikbaar komen. Indien de app is uitgekomen zullen wij zo snel mogelijk een bericht publiceren op onze website.

De topman stelt dat er veel animo is voor de app. Er zouden zich al zes miljoen mensen met een Android-toestel of iDevice hebben aangemeld voor BBM. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Maar dat de app deze week zal komen is wel zo goed als zeker.

Vorig artikelApple Keynote bevestigt voor 22 oktober 2013
Volgend artikelOude toestellen niet ondersteunt door nieuw Vodafone netwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in