Samsung Galaxy Round komt niet naar Nederland

Samsung heeft vandaag doormiddel van een Facebook bericht laten weten dat de nieuwe Samsung Galaxy Round niet verkocht zal worden in Nederland. Vorige week werd de nieuwe Galaxy Round met een gebogen scherm aangekondigd in Japan. Qua specificaties lijkt de nieuwe smartphone erg veel op de nieuwe Samsung Galaxy Note III.

Samsung Nederland heeft via Facebook laten weten dat de nieuwe Galaxy Round in Nederland officieel niet verkocht zal worden. Uiteraard is het via diverse winkels wel mogelijk om de nieuwe smartphone te importeren vanuit diverse landen waar het toestel wel verkocht zal worden.

Samsung Galaxy Round:

De Samsung Galaxy round is een toestel welke qua specificaties zo goed als gelijk is met de nieuwe Samsung Galaxy note III. Beide smartphones hebben een 5,7 inch Full HD-scherm, 2,3 GHz quadcore-processor, 3GB RAM en een 13 megapixelcamera. Een van de weinige verschillen tussen de Galaxy Note III is het gebogen scherm van de Galaxy Round. De Galaxy Round is de eerste smartphone met een gebogen scherm.

samsung-galaxy-round

Vorig artikelOok Samsung werkt aan draadloze oplaadtechniek
Volgend artikelVivo kondigt Xplay 3S Android smartphone aan met 2560×1440 pixels resolutie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in