Vivo kondigt Xplay 3S Android smartphone aan met 2560×1440 pixels resolutie

Het Chinese bedrijf Vivo heeft vandaag een nieuwe Android telefoon aangekondigd, de nieuwe Android telefoon is aangekondigd via de eigen Weibo pagina. De Android telefoon heeft een aantal opvallende opties en mogelijkheden waaronder een scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels.

vivo-xplay3s-tease

Het toestel met de naam Vivo Xplay 3S heeft een schermgrootte van 5,7-inch. Door deze vrijwel kleine schermgrootte en enorme resolutie levert het scherm van het toestel een indrukwekkende pixeldichtheid op. Momenteel zijn alle toptoestellen waaronder van Samsung voorzien van een Full HD scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Verder beschikt de Xplay 3S smartphone over een snelle Snapdragon 800 chip met een quad core processor. Het is nog niet bekend wanneer het toestel uit zou moeten komen, wat het verder bevat en hoeveel hij gaat kosten.

Chinese smartphone zijn momenteel erg populair en voorzien van een zeer gunstige adviesprijs, volgens de laatste bronnen zal ook deze smartphone verkocht worden voor een aantrekkelijk bedrag.

Vorig artikelSamsung Galaxy Round komt niet naar Nederland
Volgend artikelAldi Wolfgang AT-AS45D1 vanaf 26 oktober in de verkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in