Acer Iconia W4 tablet officieel aangekondigd

Acer heeft vandaag de nieuwe opvolger van de Iconia W3 aangekondigd, de nieuwe Acer Iconia W4 is een Windows tablet welke beschikt over een 8-inch scherm met een IPS technologie en een resolutie van 1280×800 pixels. De tablet van Acer draait op een 1,8Ghz Intel Atom Bay Trail.

acer-iconia-w4-leak

De tablet beschikt over twee camera’s waaronder één aan de achterzijde van 5 megapixel en een front camera met een lens van 2 megapixel. De Iconia W4 beschikt naast de Intel Atom processor over 2GB werkgeheugen, de tablet zal beschikbaar komen in twee verschillende varianten waaronder een 32 en 64GB exemplaar. De accuduur van het apparaat zou rond de 8 uur moeten liggen. De Iconia W4 gaat 413 gram wegen. Ook gaat Acer een leren cover uitbrengen met een ingebouwd toetsenbord, die ook gebruikt kan worden om het apparaat rechtop te zetten.

Momenteel is het nog niet bekend of de nieuwe Acer Iconia W4 ook verkocht zal worden in Nederland. De prijzen in de VS bedragen 330 en 380 dollar voor varianten met respectievelijk 32- en 64GB opslagruimte. Indien er meer informatie bekend is over de tablet zullen wij dat zo snel mogelijk melden op onze website.

Vorig artikelWindows van begin tot eind in video
Volgend artikel‘Android 4.4 komt op 28 oktober’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in