‘Android 4.4 komt op 28 oktober’

De geruchten blijven toenemen over de nieuwe Android versie. Android 4.4 zal waarschijnlijk op 28 oktober aangekondigd worden. Vandaag plaatste het merk KitKat een foto op Twitter met de tekst ‘This is it’.  Kitkat en Android hebben momenteel een samenwerking waardoor beide bedrijven Android kitkat hebben aangekondigd. Er blijven maar geruchten en foto’s van Android 4.4 (KitKat) en de Nexus 5 verschijnen. Ook Google en KitKat zelf geven regelmatig clues, deze clues wijzen erop dat er op 28 oktober een groot evenement gehouden zal worden.

kitkat-twitter

Op die datum zal Google de details van haar nieuwe Android-versie bekend gaan maken; ook wordt verwacht dat de Nexus 5 uitgebracht zal worden welke uiteraard zal draaien op Android 4.4 Kitkat. Momenteel zijn er nog geen uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 28 oktober naar de pers.

Kitkat heeft deze keer een tweet met de tekst ‘This is it’ uitgebracht. This is it is de bekende film van Michael Jackson die op 28 oktober 2009 in première ging. Waardoor 28 oktober wellicht eens een echte lanceerdatum kan zijn voor de nieuwe producten van Google.

Vorig artikelAcer Iconia W4 tablet officieel aangekondigd
Volgend artikelLG G Pad 8.3 begin november beschikbaar voor 299 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in