LG G Pad 8.3 begin november beschikbaar voor 299 euro

LG heeft vandaag laten weten dat de nieuwe LG G Pad 8.3 vanaf begin november in Nederland verkocht zal worden. De LG G Pad 8.3 beschikt over een 8,3-inch IPS display met een full hd resolutie van 1920×1200 pixels. Verder beschikt de G Pad 8.3 over een Qualcomm Snapdragon 600 processor welke draait op een snelheid van 1,7Ghz. De processor wordt ondersteunt door 2GB werkgeheugen.

LG-G-Pad

De LG G Pad 8.3 beschikt over 17GB opslagcapaciteit, aan de achterkant is een 5 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorkant een 1,3 model aanwezig is. De tablet weegt 338 gram en beschikt over een 4600mAh accu. De achterkant van de tablet is van metaal. Ook is er ondersteuning voor het energiezuinige bluetooth 4.0. De tablet beschikt aan de achterzijde over een 5 megapixel camera, aan de voorkant is een front camera aanwezig met een 1,3 megapixel lens.

Verkrijgbaarheid: 

LG heeft vandaag laten weten dat de tablet begin november verkocht zal worden in Nederland voor een adviesprijs van 299 euro. Rond deze tijd zal waarschijnlijk ook de nieuwe iPad Mini verkocht worden in Nederland welke Apple aankomende week tijdens een evenement zal aankondigen.

Vorig artikel‘Android 4.4 komt op 28 oktober’
Volgend artikelMicrosoft brengt remote desktop app uit voor iOS en Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in