Samsung begonnen met uitrol Android 4.3 voor Galaxy S4

Vandaag is Samsung begonnen met de uitrol van Android 4.3 voor de Galaxy S4. Hierdoor is de Galaxy S4 een van de eerste smartphones welke draait op Android 4.3. De Android 4.3 bevat enkele verbeteringen en nieuwe functionaliteiten, zo is er ondersteuning aanwezig voor de nieuwe Samsung Galaxy Gear smartphones.

Galaxy-S4-android-4

Qua uiterlijk is er zeer weinig veranderd aan de Android 4.3 update voor de Galaxy S4. Android 4.3 is een kleine update voor de Galaxy S4, er zijn vooral kleine verbeteringen zichtbaar achter de schermen. Ook Samsung zelf zou geen nieuwe features aan de update hebben toegevoegd, maar lost wel enkele kleine bugs op. Waarschijnlijk draait de Galaxy S4 hierdoor iets sneller en stabieler.

Enkele Nederlandse gebruikers melden dat de update momenteel binnen is gekomen, afhankelijk van de provider kan er verschil zitten wanneer de Android 4.3 update beschikbaar zal komen. Voor de meeste providers en Samsung Galaxy S4 smartphones zal de update vandaag of morgen verzonden worden waardoor je deze via de smartphone kan installeren.

Vorig artikelMicrosoft brengt remote desktop app uit voor iOS en Android
Volgend artikelArchos introduceert nieuwe budget smartphones

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in