Archos introduceert nieuwe budget smartphones

Archos heeft vandaag weer een aantal nieuwe smartphone gelanceerd in de Titanium serie. De Franse fabrikant heeft vandaag namelijk een aantal nieuwe smartphones aangekondigd, het gaat hierbij om vier nieuwe smartphones in de Archos titanium serie. De Google gecertificeerde smartphones in de Archos Titanium serie zijn voorzien van multi-touch-schermen van tussen de 4 en 5,3 inch. Ook zijn de smartphones voorzien van een dual-core processor en hebben een dual sim mogelijkheid.

Archos-Titanium

Archos Titanium: Klein tot groot

Verder zijn alle smartphones voorzien van standaard 4GB aan RAM en 512MB werkgeheugen, de adviesprijs voor de smartphones is heel erg goedkoop aangezien de adviesprijs start bij 100 euro voor het kleinste model. Alle telefoons draaien op Android 4.2.2 Jelly Bean. Archos heeft de smartphones voorzien van een 1.3Ghz dualcore processor. De MT6572 van MediaTek is een betaalbare chip met geïntegreerde wifi, fm-radio, gps en bluetooth

De nieuwe reeks beschikt over diverse toestellen, om te beginnen heeft Archos de nieuwe Archos 40 titanium uitgebracht. Een toestel dat is voorzien van een 4 inch-scherm met een resolutie van 800×480 pixels. De Archos 40 titanium zal verkocht worden voor een adviesprijs van 100 euro.

Voor 30 euro meer heb je de nieuwe Archos 45 titanium, deze smartphones beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 854×480 pixels. Deze smartphone heeft ten opzichten van het eerste model een verbeterde accu aangezien deze een vermogen heeft van 1680mAh.

De adviesprijs van de Archos 50 Titanium, die is voorzien van een 5 inch-ips-scherm (960 x 540 pixels) ligt op 150 euro. Deze smartphone heeft zoals de naam al aangeeft een 5-inch IPS display met een resolutie van 960×540 pixels. De duurste smartphone in de serie is de Archos 53 Titanium, deze smartphone wordt namelijk verkocht voor een bedrag van 160 euro. De Archos 53 heeft de beschikking over een 5,3-inch scherm met een resolutie van 854×480 pixels.

Vorig artikelSamsung begonnen met uitrol Android 4.3 voor Galaxy S4
Volgend artikelLG Nexus 5 verschijnt in Amerikaanse Play Store voor 349 dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in