Fox zendt FC Twente- Ajax gratis uit op tv

De digitale zender Fox zoekt nieuwe kijkers en zal op zaterdag 19 oktober de Eredivisie topper FC Twente- Ajax gratis uitzenden.  FOX is in Nederland vrij te ontvangen door bijna alle digitale tv abonnees.  De wedstrijd zal om 20.00 uur beginnen en is een unieke samenwerking tussen FOX en de live voetbalzender Fox sports. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in de uitverkochte Grolsch Veste. De wedstrijd is eenmalig geheel gratis te bekijken op de FOX kanalen. In Nederland is FOX te ontvangen door digitale TV abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 14).

Fox  laat het volgende weten:

“Het is een leuke manier om een groot publiek kennis te laten maken met onze zenders. Dit soort kruisbestuiving zullen we vaker gebruiken, maar we gaan zeker niet iedere week een wedstrijd gratis uitzenden”

FC Twente – Ajax

De Eredivisie-wedstrijd FC Twente – Ajax wordt zaterdag 19 oktober om 20.45 uur uitgezonden op het open kanaal van FOX. Deze zender is in heel Nederland vrij te ontvangen door digitale TV abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 14).

20110506_03

Vorig artikelLG Nexus 5 verschijnt in Amerikaanse Play Store voor 349 dollar
Volgend artikelFacebook app voor Windows 8.1 uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in