Facebook app voor Windows 8.1 uitgebracht

Facebook heeft sinds deze week eindelijk een app voor Windows uitgebracht, het gaat dan wel om een app voor de deze week aangekondigd Windows 8.1 versie. Dat de app van Facebook zou gaan verschijnen werd eerder dit jaar tijdens de ontwikkellaarsconferentie Build in San Francisco door Microsoft aangekondigd. Het was al langere tijd zo goed als duidelijk dat de app rond de lancering van Windows 8.1 uitgebracht zal worden. Quad layout heeft de applicatie veel weg met de normale website van Facebook.  

Aan de linkerkant is het menu te vinden om onder andere berichten, evenementen, foto’s groepen, en instellingen te openen, aan de bovenkant van de app is de bekende blauwe balk te zien met daarin enkele functionaliteiten waaronder een notificatie scherm waardoor je kan zien of er nieuwe vriendverzoeken of berichten zijn binnen gekomen.

Beschikbaarheid:

De Facebook applicatie voor Windows is momenteel alleen beschikbaar in de Windows Store. Gebruikers met Windows 8 zien de app wel staan in de downloadwinkel van Microsoft maar krijgen een melding dat de computer niet aan de minimale systeemeisen voldoet. De app is daarom alleen beschikbaar voor Windows 8.1 gebruikers, het goede nieuws een update naar Windows 8.1 is volledig gratis voor de Windows 8 gebruiker.

facebook_windows_8_1 facebook_windows_8_3

 

Vorig artikelFox zendt FC Twente- Ajax gratis uit op tv
Volgend artikelDell Venue 7 en Venue 8 tablet beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in