Veel klachten over Samsung Galaxy Gear

Gebruikers welke beschikken over een Samsung Galaxy Gear hebben deze grootschalig weer terug gebracht, uit diverse documenten van Samsung is gebleken dat meer dat 30 procent van de mensen welke een Samsung Galaxy Gear hebben gekocht de smartwatch inmiddels weer hebben terug gebracht. Volgens het uitgelekte document zijn de meeste retourneringen aanwezig bij de Amerikaanse winkelketen Best Buy.

Momenteel zijn er verschillende klachten aanwezig waardoor de gebruikers de Samsung Galaxy Gear smartwatch terug brengen bij de winkelketen. De grootste klacht is het beperkt aantal ondersteunende smartphones welke kan omgaan met de nieuwe Samsung Galaxy Gear smartwatch. Momenteel werkt de Samsung Galaxy Gear alleen met Samsung Galaxy apparaten waarop Android 4.3 staat geĂŻnstalleerd.

samsung_galaxy_gear2_large

Samsung Galaxy Gear

De Samsung Galaxy Gear is de eerste smartphone van Samsung welke momenteel alleen ondersteunt wordt door de nieuwe Note 3 smartphone. Met deze smartwatch is het onder andere mogelijk telefoongesprekken te voeren, maar ook foto’s maken met de camera in het polsbandje behoort tot de mogelijkheden. De Samsung Galaxy Gear is in de toekomst alleen compatibel met Samsung smartphones.

Vorig artikelReview: Qnap TS-469L NAS
Volgend artikelXbox One dashboard zichtbaar in video

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in