GTA 5 DLC verschijnt deze maand

Deze week heeft Rockstar meer informatie vrijgegeven over de eerste DLV voor GTA 5. Het gaat om het nieuwe Beach Burn Pack welke zal verschijnen deze maand. Een DLC brengt enkele verbeteringen met zich mee waaronder nieuwe functionaliteiten en nieuwe auto’s. De DLC zullen volledig gratis te downloaden zijn.

1383393489355

Het Beach Bum DLC pakket zal enkele nieuwe voertuigen en wapens bevatten welke volledig in het strand thema zullen staan. Zowel voor de single player als online modus is de nieuwe content aanwezig. Daarnaast biedt deze content nieuwe opties om je personages in de multiplayer mee aan te passen, waaronder tattoo’s en haarstijlen. Ook zijn er nieuwe jobs aanwezig waaronder diverse Gang attacks en nieuwe missies.

Content Creator:

Ook heeft de nieuwe DLC de mogelijk tot een Content Creator. met de Content Creator heeft de gebruiker de mogelijkheid om nieuwe Deathmatches en Races te maken. Ook kan de gebruiker eigen content van andere spelers beoordelen. Aan uitzonderlijk goede player-made content zal Rockstar het ‘Rockstar Verified’-teken toekennen. Deze speciale content zal ook gebruikt worden tijdens GTA events.

Beschikbaarheid:

Volgens de verwachting komt de nieuwe DLC deze maand beschikbaar. Ook is het zo goed als zeker dat Rockstar de beloofde gratis in game credits zal uitdelen. Elke gebruiker krijgt namelijk 2x gratis 250.000 in game credits.

Vorig artikelAndroid 4.3 voor Galaxy S3 opgedoken
Volgend artikelCustom Android 4.4 rom beschikbaar voor Galaxy Nexus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in