Custom Android 4.4 rom beschikbaar voor Galaxy Nexus

Enkele weken geleden is Android 4.4 officieel uitgebracht door Google. Vandaag is de eerste custom ROM beschikbaar voor de Nexus smartphone. Het gaat om het Nexus model uit 2011 welke momenteel deschikt is voor Android 4.4. Het is meer dan logisch dat de Galaxy Nexus Android 4.4 ontvangt aangezien Android 4.4 voornamelijk geschikt is voor de goedkopere smartphones.

Android-KitKat-640x426

Custom ROM:

Momenteel zijn er twee custom ROM’s beschikbaar voor de Samsung Galaxy Nexus. De ROM’s zijn gebaseerd op eerdere softwate build welke probleem loos kunnen draaien. De twee custom rom versies zijn opgedoken via het forum van XDA developers. Een van deze custom rom is de Slimkat 4.4  rom.

Android 4.4: 

Android 4.4 zorgt ervoor dat Android apps minder geheugen verbruiken waardoor een meer geheugen beschikbaar is voor andere zaken. Ook heeft Android 4.4 diverse verbeteringen toegepast waaronder een verbeterde interface welke er een stuk strakker uit ziet . Vanaf vandaag is Android 4.4 beschikbaar, wil je de nieuwe Android versie zo snel mogelijk? dan kan je het beste de nieuwe Nexus 5 aankondigen. Google heeft vandaag namelijk de nieuwe Nexus 5 smartphone aangekondigd welke direct uit de winkel draait op Android 4.4.

Download: A Taste of KitKat ROM | SlimKat ROM

Vorig artikelGTA 5 DLC verschijnt deze maand
Volgend artikelGeen publieke TV en radio door stroomstoring Mediapark

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in