‘Motorola Moto G zal verkocht worden voor 190 euro’

De nieuwe Motorola Moto G smartphone zal verkocht worden voor omgerekend zo’n 190 euro. De prijs is vandaag opgedoken via een pagina welke online heeft gestaan op de Britse website van Amazon. Volgens de website moet de nieuwe Motorola smartphone deze week uit komen in het Verenigd Koninkrijk. Of de Moto G smartphone ook verkocht zal worden in Nederland is momenteel nog onduidelijk. De website vermeld een prijs van 160 pond wat omgerekend zo’n 191 euro is. Ook kunnen we opmaken dat het toestel waarschijnlijk op de meest recente Android 4.4 versie zal gaan draaien.

Specificaties Moto G smartphone:

Vandaag zijn er enkele afbeeldingen via het Twitter account van @evleaks opgedoken. De Moto G zal een 4,5 inch IPS-scherm krijgen met een resolutie van 1280 x 720 en 329 pixels-per-inch. De smartphone draait op een 1,2Ghz quad core processor in combinatie met 2GB RAM. Intern is er een opslagcapaciteit van 8GB beschikbaar. De smartphone zal waarschijnlijk direct op Android 4.4 draaien aangezien Motorola eigendom is van Google.

Verschillende kleuren:

Net zoals de Moto X beschikt deze smartphone over een strak design welke beschikbaar zal komen in een aantal diverse kleuren. Op de gelekte foto zien we de kleuren; blauw, groen, magenta en wit.

Moto-G-smartphone

Vorig artikelSony Xperia Z1S opgedoken op website van Sony
Volgend artikelApple begonnen met verkoop iPad Mini 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in