Apple begonnen met verkoop iPad Mini 2

Apple is vandaag in diverse landen waaronder Nederland begonnen met de verkoop van de iPad Mini 2. In de online Apple Store is het momenteel mogelijk om de nieuwe iPad te bestellen. Momenteel staat de levertijd van de nieuwe tablet op 5 tot 10 werkdagen. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de fysieke winkels de nieuwe iPad Mini zullen verkocht.

iPad-Mini

Al enige tijd gingen er diverse geruchten rond over de beschikbaarheid van de iPad Mini 2, zo waren er diverse problemen met het scherm van de iPad Mini 2 welke zelfs zou inbranden. Opeens heeft Apple vandaag de verkoop van de iPad Mini 2 gestart.

Nieuwe ipad Mini 2:

De nieuwe ipad Mini 2 van Apple heeft vooral technisch vele verbeteringen waaronder een retinadisplay met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Net zoals de iPad Air en iPhone 5S beschikt de nieuwe iPad Mini 2 over een A7 processor welke de iPad Mini 2 naar een desktop ervaring brengt waarop snellere apps gedraaid kunnen worden zonder dat de iPad mini op zijn 10-urige batterijduur hoeft in te leveren. Verder beschikt de nieuwe iPad Mini 2 over een 5 megapixel iSight camera.

Vorig artikel‘Motorola Moto G zal verkocht worden voor 190 euro’
Volgend artikelSkyDrive ook beschikbaar via Xbox One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in