Officiele persafbeeldingen Moto G smartphone opgedoken

Vandaag zijn er opnieuw enkele afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Moto G smartphone. Vandaag zijn er diverse officiele persafbeeldingen opgedoken van de Moto G. De Moto G van Motorola is een nieuwe smartphone welke in vier verschillende kleuren uit zal komen. De Moto G is de opvolger van de huidige Moto X smartphone. In tegenstelling tot de Moto X komt dit model wel naar Nederland. Op 13 november zal Google/ Motorola de nieuwe smartphone aankondigen aangezien er op deze datum een persconferentie zal plaatsvinden.

Moto_G_3_goed

Specificaties Moto G smartphone:

Vandaag zijn er enkele afbeeldingen via het Twitter account van @evleaks opgedoken. De Moto G zal een 4,5 inch IPS-scherm krijgen met een resolutie van 1280 x 720 en 329 pixels-per-inch. De smartphone draait op een 1,2Ghz quad core processor in combinatie met 2GB RAM. Intern is er een opslagcapaciteit van 8GB beschikbaar. De smartphone zal waarschijnlijk direct op Android 4.4 draaien aangezien Motorola eigendom is van Google.

Verschillende kleuren:

Net zoals de Moto X beschikt deze smartphone over een strak design welke beschikbaar zal komen in een aantal diverse kleuren. Op de gelekte foto zien we de kleuren; blauw, groen, magenta en wit.

Vorig artikelSkyDrive ook beschikbaar via Xbox One
Volgend artikel100.000 Instagram wachtwoorden gestolen via Instagram app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in