Android 4.4 voor LG Nexus 4 beschikbaar als download

Google heeft vandaag de Android 4.4 update voor de LG Nexus 4 uitgebracht. Na de Nexus 5, Nexus 7 en de Nexus 10 kunnen nu ook bezitters van de LG Nexus 4 de nieuwe Android 4.4 versie installeren op de Nexus smartphone. De update heeft flinke verbeteringen waaronder een vernieuwde interface en een vernieuwde interface voor de huidige sms applicatie.

LG-Nexus-4

De gebruikers met een LG Nexus 4 kunnen nu de Android versie bijwerken naar Android 4.4 KitKat. Via de website van Google zijn de factory images voor deze toestellen te downloaden. Deze kun je dan zelf op je toestel flashen. Wel is het geen gewone update aangezien deze Android 4.4 update alle gegevens van je telefoon verwijderd. Ook heb je enige voorkennis nodig om de nieuwe update te installeren op de Nexus 4 smartphone. Ben je niet bekend met het flashen van een toestel? dan is het verstandig om even te wachten tot er een nieuwe update beschikbaar komt waarmee je de update zelf op de telefoon kan installeren.

Je kunt op je toestel controleren of hij bijgewerkt kan worden naar Android 4.4 (KitKat). Dit doe je door naar ‘Instellingen>Over de telefoon>Systeemupdates. Wel is het verstandig om eerst een backup te maken om data verlies te beperken, ook een volle accu is aangeraden.

Vorig artikelMotorola Moto X mogelijk ook naar Europa
Volgend artikelSpecificaties HTC M8 gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in