Specificaties HTC M8 gelekt

De HTC M8 is waarschijnlijk de opvolger van de populaire HTC One smartphone. De HTC M8 is in februari gelanceerd en is momenteel al licht verouderd met de specificatie’s. Enkele dagen geleden zijn er diverse afbeeldingen uitgelekt van de HTC M7 waarop een wazige smartphone is te zien welke veel weg heeft van de HTC One. Door het Twitter account van @evleaks zijn er nu ook diverse specificaties naar buiten gekomen over de HTC M8 smartphone.

HTC-One-M8

De HTC M8 heeft veel weg van de HTC One. Intern zijn er vele onderdelen aangepast aangezien de HTC M8 waarschijnlijk draait op een Snapdragon 900 processor. Volgens het Twitter account krijgt de HTC M8 een iets groter scherm in vergelijking met de huidige HTC One. Ook zal de M8 draaien op Android 4.4.

Sounds like the HTC M8 is — and you could probably predict — a 5-inch, 1080p handset powered by KitKat and a Snapdragon 80

De processor is momenteel nog niet helemaal zeker aangezien rond de tijd dat deze smartphone op de markt zal komen de Snapdragon 800 chipset allang verouderd is waardoor er waarschijnlijk een nieuwe Qualcomm chipset beschikbaar is met een 64-bit techniek/ processor. Als we de rondzwervende geruchten mogen  geloven, wordt het toestel aan de wereld getoond op de Mobile World Congress 2014 welke plaatsvind van 24 tot 27 februari in Barcelona.

 

Vorig artikelAndroid 4.4 voor LG Nexus 4 beschikbaar als download
Volgend artikelGTA 5 Beach Bum komt op 19 november

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in