NPO, SBS en RTL lanceren NL Ziet

Commerciële zenders gaan samenwerken met de publieke omroep, om samen te werken aan een completere versie van uitzending gemist. Met de nieuwe dienst is het mogelijk om naars publieke uitzendingen ook commerciële programma’s te bekijken. Dit is zonder reclames voor een vast bedrag per maand. De nieuwe dienst krijgt de naam NL Ziet met zich mee. Je kan het zien als een soort combinatie tussen uitzending Gemist, RTL XL en Kijk.

Doormiddel van een betaald abonnement kan het gehele aanbod bekeken worden, momenteel is het nog onduidelijk wat er voor maand bedrag wordt gevraagd. Wel weten we inmiddels dat de dienst eind januari 2014 live zal gaan. In het begin is het mogelijk om te testen met een gratis proefperiode netzoals de concurent Netflix heeft ingesteld.

nlz2

Flinke stap vooruit:

De gezamenlijke dienst NL Ziet is volgens RTL Nederland een logische volgende stap in de ontwikkeling van tv-kijkend Nederland. De NPO zegt ook: “Door de gebundelde diensten kunnen we samen de kijker op een eenvoudige manier het beste van de Nederlandse televisie aanbieden. SBS Broadcasting onderstreept dat en zegt: “Video-on-demand is de nieuwe vorm van televisie kijken.”

Bron: NOS

Vorig artikelQnap kondigt nieuwe Qnap-TS212P aan
Volgend artikelVele klachten over defecte Playstation 4 consoles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in