Vele klachten over defecte Playstation 4 consoles

De Playstation 4 is vanaf deze week te koop in onder andere America. De verkoop gaat echter niet geheel zonder problemen aangezien er vele klachten binnen komen over defecte PlayStation 4 consoles. Momenteel zijn er een aantal problemen bekend over de nieuwe console. Ook op Amazon heeft de Playstation 4 een lage waardering aangezien van klanten klagen over een defecte console. In bepaalde gevallen toont de PS4 een blauwe knipperende led. Deze melding is het blue pulsating light of death.

Playstation-4-red-ring

Andere problemen zijn dat de console led rood knippert, ook tijdens deze vermelding weigert de nieuwe console. Deze melding is mogelijk een fout in de hdmi connectie. Sony meldt dat er momenteel een klein aantal consoles getroffen zijn door de nieuwe problemen. Het aantal zou vallen onder de 0,4 procent defecte consoles waar het bedrijf rekening mee heeft gehouden bij de introductie van een nieuwe spelcomputer.

Ook de nieuwe 1.50 firmware update zorgt voor problemen. Deze update zorgt in vele Playstation 4 games voor stabiliteitsproblemen.

Vorig artikelNPO, SBS en RTL lanceren NL Ziet
Volgend artikelPanoramafoto’s met de Panono camera

3 REACTIES

  1. Gaan we van een mug een olifant maken ?
    Sedert de launch zijn er al meer dan 1miljoen verkocht en het is vrij rustig op het net kwa errors op ps4 .
    Sony blijft onder de 0,4 % gecraste en die HDMI fout kun je zelf oplossen .
    Gaan we dan ff vergelijken met de XB1 ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in