Review: Aldi Wolfgang AT-AS50Q smartphone

Software

De Wolfgang AT-AS50Q draait op een vrij recente Android versie namelijk Android 4.2 Jelly Bean. Momenteel is het nog onduidelijk of deze Wolfgang smartphone een nieuwe update zal ontvangen naar Android 4.3. Over de Android versie valt weinig te zeggen aangezien deze vrij standaard is uitgerust zonder extra tweaks en software programma’s. Je kan dit zien als een tegenvaller maar wat ons betreft is dit een groot plus punt. Je kan namelijk de smartphone volledig naar eigen wens instellen, met eigen apps, tweaks en achtergronden. Het enigste wat er is veranderd zijn de standaard Wolfgang screenshots op de telefoon, maar er is geen speciale skin aanwezig zoals Sense van HTC, hierdoor is de smartphone in Android zeer snel en neemt het weinig geheugen in beslag.

Vooral met Android 4.4 zal deze smartphone beter draaien aangezien Android 4.4 vooral ondesteuning heeft voor smartphone met 512Mb RAM of minder. Of de Android 4.4 versie ook beschikbaar komt voor de wolfgang smartphone is nog onduidelijk.

Screenshots Android 4.2:

 Camera kwaliteit Wolfgang AT-AS50Q

De camera van de Wolfgang AT-AS50Q is flink verbeterd aangezien er een verbeterde lens aanwezig is met een groter opervlakte. De megapixels zijn gelijk gebleven maar het type lens is aangepast waardoor er zowel overdag als in het donker prima foto’s worden gemaakt met de smartphone. In onderstaande fotoalbum zijn diverse foto’s zichtbaar welke zijn gemaakt met de Wolfgang AT-AS50Q smartphone.

Wolfgang-AT-AS50Q-5

Test afbeeldingen 8 megapixel camera

Komen zo snel mogelijk online

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS50Q

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSamsung Galaxy S5 krijgt 2K scherm
Volgend artikelOpvolger HTC One komt rond februari

9 REACTIES

  1. Ik heb in januari een wolfgang AT_AS50Q gekocht .Het is een hele fijne telefoon. Ik heb er 2 telefoonkaarten in maar met 1 van de 2 kaarten kan er niet uit gebeld worden wel in. Zodra ik de toets indruk zegt hij wilt u die andere kaart inschakelen , dan druk ik op annuleren maar de volgende keer komt hij weer terug. Hoe kan dit en wat doe ik verkeerd , ik kan het nergens vinden.Gr A

  2. Ik heb deze telefoon al een paar dagen en ik heb geen flauw idee hoe je een screenshot maakt. Ik kon het niet vinden in de handleiding dus ik dacht dat het misschien niet mogelijk was. Welke toetsen moeten ik ingedrukt houden voor een screenshot?

  3. Dank voor de uitgebreide review. Er zit wél een notificatie LED op de as50q. Zodra er een whatsapp / sms bericht binnen komt gaat de led (rechts bij de ear-speaker) groen knipperen. Ik heb nog niet getest of deze ook instelbaar is met de app “light flow”. Ik heb de telefoon sinds gister in bezit, en de snelheid verbaast in zeer positieve zin. Geen enkele vertraging waarneembaar, en ik merk niet dat er “slechts” 512 mb werkgeheugen beschikbaar is…

    • Er zit inderdaad een notificatie light / lampje
      op de AS50Q
      Kleur groen aan rechtkant oormicrofoon
      Je krijgt bij sms mail of whap een standaard
      geluidje en lampje knippert dan langzaam
      groen

      Greetz el mago

  4. Nou ik heb er ook maar 1 gehaald,
    ik heb hem nu een paar dagen en hij werkt prima
    ik had een samsung van een jaar of 3 oud, (die 3x zo duur was)
    maar alles wat ik er op doe werkt snel en goed
    beter als op die oude samsung
    dus ik ben tevreden .
    voor die prijs een prima toestel
    Gr Ger

  5. De Wolfgang AT/AS50Q op 7 December gekocht ,het is een mooi toestel met een groot beeldscherm,
    als minpunt er is geen fijne handleiding bij zodat je alles moet uitzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in