Specificaties Oppo Find 7 gelekt

Al enkele maanden gaan er geruchten rond over een nieuwe smartphone van Oppo, momenteel heeft Oppo de Find 5 als high-end smartphone. Al enkele maanden verschijnen er geruchten over de nieuwe Oppo Find 5 smartphone. Volgens de laatste geruchten beschikt de Oppo Find 7 over een 5,7-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, deze resolutie is vooral erg uniek bij een smartphone. Ook zal de smartphone draaien op een Qualcomm Snapdragon 805 processor.

Oppo-Finder-Smart-phone

 

Oppo Find 7:

De Oppo Find 7 beschikt naast de snellere Snapdragon 805 processor ook over 3GB aan intern werkgeheugen en een 13 megapixel camera aan de achterzijde. Oppo heeft de afgelopen tijd al enkele smartphones uitgebracht waaronder de vrij recente Oppo R819 smartphone welke is voorzien van een draaibare camera. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de nieuwe Oppo Find 7 uitgebracht zal worden en of de smartphone ook naar Nederland zal komen. De adviesprijs van de Oppo N1 is wel bekend aangezien deze smartphone verkocht zal worden voor ongeveer 449 euro.

Oppo N1:

De Oppo N1 is voorzien van een 5,9 inch full hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een pixeldichtheid van 373 pixels per inch. De smartphone draait op een Qualcomm Snapdragon 600 processor op een snelheid van 1,7Ghz. Verder beschikt het toestel over 2GB werkgeheugen, 16/32GB opslagruimte en een batterij van 3610 mAh. De telefoon beschikt over een opvallend grote accu waardoor de telefoon het lang vol kan houden.  Verder draait de Oppo N1 op Android 4.2 (Jelly Bean), samen met Oppo’s nieuwe Color OS. Waarschijnlijk kan je de Oppo smartphone ook instellen op een stock android versie zonder extra skin.

 

Vorig artikelLG Optimus L5II Dual-Sim beschikbaar
Volgend artikelPS3 en PS4 games in de aanbieding bij Saturn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in