PS3 en PS4 games in de aanbieding bij Saturn

Bij de Saturn is momenteel een zeer scherpe actie actief waardoor je enkele PS4 en PS3 games erg goedkoop kan kopen vanwege de 3 halen 2 betalen actie. Diverse titels waaronder Call of Duty: Ghosts, FIFA 14, Assassin’s Creed IV: Black Flag en Killzone: Shadow Fall zijn erg scherp geprijsd aangezien de games momenteel te koop zijn voor 42,67 euro bij Saturn.

PS4-games

Saturn heeft de Online prijzen tijdelijk aangepast het is nog onduidelijk tot wanneer de actie geldig is, wij verwachten dat de actie aanstaande maandag zal stoppen aangezien de voorraad bij Saturn momenteel erg beperkt is vanwege de grote vraag. Niet alleen voor de PS4 zijn de games in de aanbieding, ook voor de PS3 en PC zijn enkele games erg goedkoop verkrijgbaar.  Ook voor de PS3 gelden zeer scherpe aanbiedingen van games. Zo kun je Battlefield 4 voor slechts € 29,33 aanschaffen. Ook games als FIFA 14 en Call of Duty: Ghosts zijn te koop voor 42,67 euro.

Ook is bij Saturn momenteel de 3 halen 2 betalen actie actief waardoor je top games voor een voordelig bedrag kan kopen in vergelijking met de concurrentie.

 

Vorig artikelSpecificaties Oppo Find 7 gelekt
Volgend artikelTip: Direct starten in desktop modus Windows 8.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in