Samsung overweegt Android 4.4 voor goedkopere toestellen

Android 4.4 is vooral geschikt voor de goedkopere smartphones aangezien Android 4.4 goed kan draaien zonder veel RAM geheugen. Samsung lijkt daarom ook Android 4.4 voor de goedkoepre smartphone te gaan uitbrengen. Deze week is er namelijk een lijst uitgelekt met toestellen welke de Android 4.4 update zullen ontvangen.

De foto afkomstig van de website SamMobile toont een lijst met smartphones welke de Android 4.4 update zullen ontvangen. In de lijst met apparaten worden Galaxy-toestellen S3 Mini, S4 Mini, Ace 2, Ace 3, Core, S Advance, Fame en Fresh genoemd, dit zijn vooral de goedkopere toestellen in vergelijking met de high-end smartphones van Samsung. Samsung heeft nog niet bevestigd of onderstaande toestellen inderdaad de Android 4.4 update zullen krijgen.

Android 4.4 is beter geoptimaliseerd voor de budget smartphones aangezien er minder ram nodig is om de software te laten draaien. Voor Android 4.4 is 512MB ram vereist. Hierdoor is Android 4.4 ook voor de oudere smartphones prima geschikt.

Samsung-update-Android4.4

Vorig artikelKoers Bitcoin flink onderuit
Volgend artikelPSN wachtwoorden gereset door Sony

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in