Handleiding: Evasi0n7 Jailbreak iOS 7 voor iPhone, iPod Touch en iPad

Na lang wachten is de jailbreak voor iOS 7 eindelijk vrijgegeven aan het grote publiek. De jailbreak is afkomstig van het evad3rs team, dit team heeft ook de jailbreak van iOS 6 vrijgegeven. In deze handleiding leggen wij per stap uit hoe je de  iPhone, iPod of iPad kan jailbreaken onder Windows.

De nieuwe jailbreak voor iOS 7 is momenteel beschikbaar voor een aantal versies waaronder:

  • iOS 7.0
  • iOS 7.0.1
  • iOS 7.0.2
  • iOS 7.0.3
  • iOS 7.0.4
  • iOS 7.1 beta 1
  • iOS 7.1 beta 2

[alert type=”error”]Momenteel kunnen er nog een aantal problemen aanwezig zijn in de iOS 7 jailbreak. Technieuws.com is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je device. [/alert]
[hr]

Vereist

  • iPhone, iPod touch, iPad met iOS 7.0, iOS 7.0.1, iOS 7.0.3 of iOS 7.0.4.
  • Evasi0n 7 voor Windows of Mac

[hr]
Allereerst downloaden we het Evasion 7 programma voor Windows of natuurlijk voor de Mac. In deze handleiding beschrijven wij de installatie voor een Windows computer. Het programma kan je downloaden vanaf de website of via een andere mirror. Wij raden de download link vanaf de Evasion website aan. De Evasion bestanden zijn 29,8 MB groot voor Windows. Installeer winrar en open het programma evasi0n7. Open het programma en check of je onderstaande scherm krijgt.

Evasion-7
[hr]

De tweede stap is het connecten van een iPad, iPhone of iPod op de computer. Indien er een device is gekoppeld en aan staat klik op de knop Jailbreak. Zoals op onderstaande afbeelding. Zorg ervoor dat de iPhone voldoende accu heeft voordat je de jailbreak voor het toestel start. Je kan de Jailbreak button alleen gebruiken als er een device is aangesloten.

Jailbreak-2

[hr]

Het jailbreak is begonnen. Dit neemt enige minuten in beslag, tijdens de jailbreak zal de iPhone, iPod of iPad een aantal keren opnieuw opstarten. Dit hoort bij het jailbreak proces en is daarom normaal. Belangrijk is om de jailbreak niet te onderbreken als deze nog bezig is. Laat de jailbreak daarom de tijd nemen, het kan wat langer duren.

Jailbreak-3

[hr]

Na enkele minuten verschijnt er in het programma de melding: To continue, please unlock your device and tap the new evasi0n 7 icon. Als je deze melding krijgt start je device op en klik op het Evasi0n 7 app icoon welke aanwezig is op de iPhone, iPad of iPod. Open de evasi0n 7-app op je toestel om de jailbreak te hervatten.

Jailbreak-4

[hr]

Na het eenmalig klikken op het jailbreak icoon op de iPad zal de installatie verder gaan en wordt de jailbreak van iOS 7 afgerond. De jailbreak is voltooid. De laatste stappen worden nu automatisch uitgevoerd op het iOS-apparaat. Zodra dit voltooid is zal Cydia verschijnen waardoor je verschillende repo’s en applicaties kan downloaden voor iOS 7.

Jailbreak-5

[hr]

Vorig artikelEvasi0n iOS 7 jailbreak verschenen voor iPad Mini, iPod Touch en iPad
Volgend artikelReview: Whoop Charlie Android tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in