Tim Cook heeft grote plannen voor 2014

De Apple CEO Tim Cook heeft afgelopen weekend een memo naar de Apple werknemers verstuurd waarin hij het jaar 2013 heeft samengevat en vooruitblikt op 2014. Tim Cook laat over 2014 weten dat hij grote plannen heeft voor nieuwe en vooral verbeterde producten. 

apple_campus_2_sept_13 (1)

In de memo kijkt de Apple CEO Tim Cook terug op een jaar waar een aantal grote stappen zijn gemaakt waaronder de nieuwe iOS 7, iPhone 5S en Mac OS X Maverikcs. Ook is er een nieuwe Mac Pro op de markt gebracht en twee nieuwe iPads waaronder de iPad air en iPad Mini Retina. De topman geeft aan dat werknemers van Apple veel hebben om naar uit te kijken in 2014. Er zijn grote plannen, waarvan hij verwacht dat klanten het geweldig zullen vinden. Verwacht wordt dat Apple een nieuwe iPhone zal uitbrengen met waarschijnlijk een vernieuwend design. In het voorjaar heeft Tim Cook ook al diverse teasers vrijgegeven over het jaar 2014.

In een bedankbrief aan het personeel komt Cook met de volgende toezegging: “Wij hebben veel om vooruit naar te kijken in 2014, inclusief enkele grote plannen waarvan we denken dat klanten ze geweldig zullen vinden”, De website 9to5Mac beschikt over de volledige memo met alle informatie naar de Apple werknemers.

Bron: Webwereld

Vorig artikelOntwikkelaar hint naar GTA 5 versie voor PS4 en Xbox One
Volgend artikelBlu komt met Life Pure smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in