Ontwikkelaar hint naar GTA 5 versie voor PS4 en Xbox One

Een ontwikkelaar heeft tijdens een interview een hint laten vallen dat GTA 5 binnenkort ook zal verschijnen voor de next-gen consoles waaronder de Playstation 4 en Xbox One. De ontwikkelaar is in dienst bij Rockstar waardoor we er van uit kunnen gaan dat het bedrijf binnen enkele maanden de nieuwe game voor de next-gen games zal onthullen. Vooralsnog is het nog onduidelijk wanneer de game exact aangekondigd zal worden. 

323982-xbox-one-vs-playstation-4-upcoming-consoles-compared_r1_c1_0_0

GTA 5 is in opzichten met zijn voorgangers een grote stap, tijdens de release van GTA 5 is de game alleen beschikbaar gesteld voor de Playstation 3 en XBox 360. Een Next-gen versie en PC versie is nog niet uitgebracht en waarschijnlijk in ontwikkeling. Rockstar-ontwikkelaar Lazlow geeft in een interview met Opie & Anthony aan dat het de studio voor de consoles van de vorige generatie koos omdat het dan meer mensen kon bedienen. Opie & Anthony zijn zelf onder andere bekend van hun radioshow in GTA V. De ontwikkelaar laat weten tijdens een interview weten dat ze op dit moment nog niks hebben aangekondigd. waarbij hij volgens beide presentators een knipoog geeft, wat als hint wordt gezien.

Momenteel is er nog geen video beschikbaar van het interview, maar dat de nieuwe next-gen release eraan komt voor Rockstar is meer dan zeker. Afgelopen weken zijn er al meerdere geruchten opgedoken over een eventuele next-gen release voor de PS4 en Xbox One van GTA 5.

Vorig artikelReview: Whoop Charlie Android tablet
Volgend artikelTim Cook heeft grote plannen voor 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in