‘Nieuwe Nexus 10 tablet komt volgende maand’

Al langere tijd gaan er diverse geruchten rond over een nieuwe Nexus 10 tablet van Google. Volgens eerdere geruchten zal de nieuwe tablet gemaakt worden door LG of Asus. Uit de eerdere geruchten kunnen we ook opmaken dat de nieuwe tablet waarschijnlijk beschikt over een 10-inch tablet met een scherm resolutie van 2560×1600 pixels. 

Google-Nexus-10-2

Volgens de laatste geruchten zal Google op 6 januari tijdens de CES beurs in Las Vegas de nieuwe Nexus 10 tablet uitbrengen met een aantal flinke specificatie verbeteringen. Ook zal de nieuwe tablet van Google beschikken over Android 4.4. Wel wordt verwacht dat het scherm van de Nexus 10 tablet beschikt over een betere technologie en resolutie. Ook zal de tablet volgens de laatste geruchten draaien op een QuadCore Snapdragon processor. Google zal tijdens de CES begin volgend jaar ook een aantal nieuwe modellen op de markt brengen.

De huidige Nexus 10 tablet van Samsung draait op een dual core processor met twee cores van 1.7Ghz in combinatie met 2GB aan RAM. Ook beschikt de Nexus 10 over een 10,1-inch scherm met een resolutie van 2560×1600 pixels WQXGA. Volgens de verwachting moet de nieuwe tablet van Samsung toch voor flinke verbetering zorgen.

 

 

Vorig artikelWebwinkels verwachten 111 miljoen extra omzet
Volgend artikelWinactie: Win een Medion Lifetab tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in