Website melding vuurwerkoverlast onbereikbaar door cyberaanval

De website voor het meldpunt vuurwerkoverlast is al sinds gisteravond zeer slecht bereikbaar vanwege enkele cyberaanvallen. Momenteel is het nog onduidelijk waar de cyberaanvallen vandaan komen Het is niet de eerste keer dat de website slecht bereikbaar is, vorig jaar was de website namelijk ook overbelast.

vuurwerkoverlast

De problemen zijn gisteravond begonnen. “Vanochtend heeft de site twee of drie uur gedraaid, maar aan het eind van de ochtend begon het weer”, zegt Bonte. Momenteel is de webmaster van de website hard bezig om de problemen met de server/ website op te lossen. Vanochtend waren er al meer dan 10.000 klachten binnen gekomen over vuurwerk.

De website is dit jaar voor de tweede keer geopend door Vijftien lokale GroenLinks-fracties. Zij vinden dat de overheid nog altijd te weinig doet tegen de overlast van vuurwerk. De website is open tot 4 januari. Wanneer de problemen zijn opgelost met de website is nog onduidelijk, het is zo goed als zeker dat de problemen door cyberaanvallen komen.

 

 

Vorig artikelLG werkt aan nieuwe G Arch smartwatch
Volgend artikelTijdens de feestdagen verkocht Amazon 426 artikelen per seconde

1 REACTIE

  1. Ik weet niet hoe dom mensen bij groenlinks zijn. Maar vuurwerk is reeds verboden. Illegaal vuurwerk is toch al verboden daarom de term illegaal. Maar elk stuk vuurwerk wat nu afgestoken word is illegaal want er mag helemaal geen vuurwerk afgestoken worden.

    Daar bij komt nog dat het verbieden niks op lost. Hand haven is het enige dat werkt. Daar bij word het vuurwerk afgestoken door raddraaiers die zonder vuurwerk ook voor overlast zorgen. En dan het idee van en centraal vuurwerk. Dit kost elke gemeente kapitalen wie gaat dat op brengen? Nog maar te zwijgen over het feit dat er niet genoeg gekwalificeerder mensen zijn om de boel veilig aan te steken.

    Nee groenlinks pakt de boel volledig verkeerd aan maar dat is des geitenwollensokken figuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in