LG werkt aan nieuwe G Arch smartwatch

2014 lijkt het jaar van de smartwatches. Naast Apple is ook LG momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuwe smartwatch. het gaat hierbij waarschijnlijk om de nieuwe LG G Arch.

LG-Smartwatch

Momenteel zijn er al een aantal smartwatches op de markt waaronder van Samsung en Sony. Op dit moment lijkt het erop dat ook Apple bezig is met de ontwikkeling vane en nieuwe smartwatch. Het Zuid-Koreaanse LG zou volgens de nieuwste berichtgeving aan een draagbare elektronische gadget werken, welke het bedrijf waarschijnlijk zal presenteren tijdens de CES. De smartwatch van LG krijgt waarschijnlijk de naam LG G Arch met zich mee.

De smartwatch van LG kan je vergelijken met de smartwatch van Samsung; de Galaxy gear. Ook is het net zoals de Galaxy gear mogelijk om de smartwatch te koppelen aan een smartphone. Ook zou het apparaat via een aantal sensoren de gezondheid van de gebruiker in de gaten kunnen houden en zou zo bij het sporten gebruikt kunnen worden, als bijvorbeeld hartslagmeter.

Wij verwachten dat LG de nieuwe LG G Arch Smartwatch rond januari van volgend jaar op de markt zal brengen tijdens de CES beurs. Momenteel is het nog even afwachten of de geruchten inderdaad waar zijn.

 

Vorig artikelSpecificaties LG G3 smartphone uitgelekt
Volgend artikelWebsite melding vuurwerkoverlast onbereikbaar door cyberaanval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in