Upgraden Mac Pro processor mogelijk

Gebruikers welke beschikken over de nieuwe Mac pro kunnen zelf de Mac Pro een upgrade geven. Aangezien de processor in een socket zit kan je hem zelf verwijderen en een nieuwe plaatsen. Ook is het erg makkelijk om meer geheugen toe te voegen. 

Apple-Mac-pro

De Mac Pro is de nieuwe Mac computer welke Apple afgelopen week heeft gelanceerd in de winkels. In de toekomst kunnen gebruikers de huidige Xeon processor upgraden naar nieuwere versies. De goedkoopste versies van deMac Pro welke verkrijgbaar zijn vanaf 3049 euro, hebben een quadcore Intel Xeon E5. De duurdere versies beschikken over een hexacore Ex processor of een variant van de X5 processor met 8 of zelfs twaalf processorkernen.

De meegeleverde videokaart kan helaas niet aangepast worden aangezien de videokaart speciaal voor de behuizing is ontwikkeld. Ook het toevoegen van meerdere harde schijven in de behuizing is niet mogelijk, wel kan dat natuurlijk via de externe opslag poorten via Thunderbolt. De Mac Pro heeft een cilinder vorm met een hoogte van 25 cm.

Vorig artikelOppo N1 te koop met Cyanogenmod
Volgend artikelVerkoop high-end smartphone’s vallen tegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in