Verkoop high-end smartphone’s vallen tegen

De verkoop van de high-end smartphones vallen tegen en stijgen minder hard dan gehoopt. Diverse fabrikanten waaronder HTC, LG en Huawei hebben voornamelijk problemen met de verkoop van high-end smartphones. Vooral de HTC One laat sinds de lancering in maart geen stijging zien.

Google-Nexus-5-vs-LG-G2-001

Naast HTC heeft ook LG enkele problemen met de nieuwe high-end smartphones. LG had namelijk 10 miljoen exemplaren van de G2 in 2013 verkocht willen hebben, maar helaas is de smartphone slechts 2 miljoen keer verkocht tot nu toe. De verkoop van de LG G2 is voornamelijk blijven hangen door de verkoop van de Nexus 5 smartphone ook van LG. Deze twee smartphone zijn namelijk redelijk kort na elkaar gelanceerd. De Nexus 5 is goedkoper dan de LG G2 en beschikt ook over de nieuwste Android versie.

Momenteel gaat vooral de verkoop van de mid-range smartphones erg goed rond een prijs klasse van 300-400 euro. Tegenwoordig zijn de mid-range smartphone’s snel genoeg en vooral een stuk goedkoper. De iPhone 5S blijft nog wel goed verkopen maar dat komt voornamelijk door de dure prijs van de iPhone 5S wat eigenlijk een te dure  mid-range smartphone is.

 

 

Vorig artikelUpgraden Mac Pro processor mogelijk
Volgend artikelSamsung Galaxy tab Pro 8.4 opgedoken bij FCC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in