Alcatel komt met nieuwe One Touch Idol X+ smartphone

Alcatel heeft deze week een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe One Touch Idol X+ smartphone welke beschikt over een 2Ghz octacore processor. De specificaties van de nieuwe Alcatel smartphone staan gelijk aan een high-end smartphone voor een zeer aantrekkelijk prijskaartje. 

Alcatel-One-Touch-idol-x

De nieuwe Alcatel One Touch Idol X+ smartphone krijgt typenummer S960 met zich mee. Voor een bedrag van 240 euro heb je een Android telefoon welke beschikt over een 5-inch Full HD display en een snelle 2Ghz octacore processor. De processor is van MediaTek en beschikt over 6 fysieke cores van 2Ghz. Ook beschikt de Alcatel smartphone over een 13 megapixel camera en Android 4.2. Naast de Mediatek processor is er ook 2GB aan RAM aanwezig. De smartphone zal verkocht worden voor 240 euro, wat natuurlijk erg goedkoop is voor een high-end smartphone.

Beschikbaarheid:

Momenteel is de smartphone alleen in China aangekondigd, of de Alcatel smartphone ook naar Nederland komt is onduidelijk. De smartphone beschikt ook over een Boomband polsband. Deze houdt via bluetooth de dagelijkse activiteiten bij. Ook geeft de boombank een seintje als je de telefoon vergeet. 

Vorig artikelSamsung Galaxy tab Pro 8.4 opgedoken bij FCC
Volgend artikelBol.com: Alle informatie over de PS4 levering en de actuele status

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in