Asus toont video van nieuwe dualboot tablet

Asus heeft vandaag per ongeluk een nieuwe video online gepubliceerd van de nieuwe Transformer Duet tablet. De video toont een dual boot tablet waarmee het mogelijk is om zowel met Windows als Android te werken. De video van de tablet werd online gezet door Asus online maar is inmiddels weer verwijderd.

Asus-TD300

De tablet beschikt over een knop waarmee je kan switchen tussen Android en Windows 8. Het opstarten zou vervolgens slechts 8 seconden in beslag nemen. Al langere tijden gaan er geruchten rond over de nieuwe dualboot tablet van Asus. Volgens de verwachting krijgt de nieuwe tablet de naam Transformer Book Duet met zich mee. Over de specificaties is vooralsnog nog erg weinig informatie bekend. Waarschijnlijk zal Asus de nieuwe tablet tijdens de CES aankondigen.

Asus is momenteel niet de enigste fabrikant welke werkt aan een dual boot tablet, volgens de geruchten komt ook Aver en Toshiba met een dual boot tablet welke zal draaien op Android en Windows 8. Een adviesprijs is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelDuizenden pc’s besmet vanwege Yahoo advertenties
Volgend artikelSpecificaties nieuwe Galaxy Tab pro 10.1 verschijnen online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in