E Fun komt met twee nieuwe Android tablets

Het momenteel nog vrij onbekende bedrijf E Fun gaan binnenkort twee nieuwe tablets verkopen. Het gaat hierbij om twee nieuwe Android quad core tablets welke variëren van scherm formaat aangezien de tablets namelijk verkrijgbaar zullen zijn in een 8 en 10-inch variant. 

e-fun-nextbook-premium-8hd-540x381

Nextbook 8

De Nextbook 8 is een tablet welke beschikt over een 7,85-inch scherm met een resolutie van 1024×768 pixels en intern 8GB aan opslagruimte. De tablet beschikt over een 1,6Ghz Quad Core processor met 1GB aan DDR3 werkgeheugen. De tablet beschikt over twee camera’s waarvan een aan de voorkant zit met een megapixel van 0,3 en een achtercamera met 2 megapixels. Ook beschikt de tablet over diverse connectiviteit aansluitingen waaronder een HDMI aansluiting en een USB 2.0 aansluiting voor diverse accessoires.

Nextbook 10

Het grotere model de Nextbook 10 is een tablet welke beschikt over een 10,1-inch display met een resolutie van 1024×600 pixels. Intern is er 16GB aan opslag aanwezig. De tablet draait op een quad-core 1.6GHz processor met 1GB aan DDR3 werkgeheugen. Ook deze tablet beschikt over twee camera’s en een USB 2.0 en HDMI aansluiting. Beide tablets van E Fun draaien op Android 4.2.

Vorig artikelSamsung zal Galaxy S5 in maart presenteren
Volgend artikelPhilips zal nieuwe smart TV’s uitrusten met Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in