Asus lanceert nieuwe Hybride laptop met Windows en Android

Asus heeft vandaag tijdens de CES in Las Vegas een nieuwe Asus Hybride laptop aangekondigd. Het gaat hierbij om een laptop welke draait op Android en Windows 8.1. Zonder een toetsenbord kan je de laptop namelijk ook gebruiken als Android tablet. De laptop  krijgt de naam Transformer Book Duet met zich mee en beschikt over een scherm van 13,3-inch.

Asus-Transformer-Book-Duet1

De laptop heeft een 13,3-inch scherm met een resoluite van 1366×768 pixels of een high-end model met een resolutie van 1920×1080 pixels. Zonder de laptop opnieuw op te starten is het mogelijk om te wisselen tussen Android en Windows. De laptop is voorzien van Windows 8.1 en Android 4.1. Het switchen tussen beide systemen duurt volgens de fabrikant zo’n vier seconden. De Laptop beschikt in de duurste uitvoering over een Intel Core i7 processor en achter het scherm is een SSD aanwezig met een capaciteit van 128GB. In het toetsenbord zit nog eens een harde schijf van 1 TB waardoor de totale opslag staat berekend op 1128GB.

Beschikbaarheid: 

Het apparaat zal in het eerste kwartaal verkocht worden in de VS gevolgd door Europa. Prijzen beginnen in de VS bij 599 dollar voor het apparaat met lagere resolutie. Voor het duurdere model moet je 699 dollar neerleggen. Een schappelijke prijs voor een hybride laptop.

Vorig artikelSamsung komt met nieuwe Galaxy Camera 2
Volgend artikelSamsung introduceert nieuwe Galaxy Tab Pro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in