Samsung komt met nieuwe Galaxy Camera 2

Samsung heeft vandaag een nieuwe Galaxy camera aangekondigd. Het gaat hierbij om de nieuwe Samsung Galaxy Camera 2 en beschikt over een 16 megapixelcamera met een 21x optische zoom. De Android camera draait op versie 4.3 en beschikt over een 1,6Ghz quad core processor in combinatie met 2GB aan werkgeheugen.

Galaxy-Camera-2

De Camera draait op een snelle quad core processor met 2GB aan werkgeheugen. Ook is er een flinke accu aanwezig met een capaciteit van 2000mAh, in vergelijking met het vorige model welke beschikte over een accu van 1650mAh is dit een flinke stap vooruit. Met één accuduur is het mogelijk om zo’n 350 foto’s te maken. De camera beschikt over een touchscreen met een formaat van 4,8-inch, de resolutie van het scherm is vooralsnog onbekend. Wel is er nu de mogelijkheid om in Full HD met 120 beelden per seconden slow motion video op te nemen.

Beschikbaarheid: 

De Galaxy Camera 2 heeft intern 8GB aan opslagruimte, wat je uiteraard nog kan uitbreiden doormiddel van een micro SD kaart. Op de Amerikaanse markt heeft de nieuwe Galaxy camera een adviesprijs van 499 euro meekregen. Een Nederlandse prijs is vooralsnog onbekend.

 

Vorig artikelPhilips zal nieuwe smart TV’s uitrusten met Android
Volgend artikelAsus lanceert nieuwe Hybride laptop met Windows en Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in