Beats start Beats Music streamingsdienst op 21 januari

Beats Electronics gaat de concurrentie aan met Spotify doormiddel van de nieuwe dienst Beats Music. Het bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat het in de VS op 21 januari de nieuwe Beats Music dienst zal lanceren. De nieuwe dienst wil zich onderscheiden door gebruikers meer te assisteren bij het maken van nieuwe muziekkeuzes en collectie’s.

Beats-Music

Het bedrijf heeft vorig jaar maart al 60 miljoen dollar opgehaald om te investeren in de nieuwe muziek streamings dienst. Beats heeft aangekondigd dat de nieuwe dienst zo goed als klaar is en vanaf 21 januari voor het grote publiek beschikbaar zal komen. De beschikbaarheid voor andere landen moeten snel volgen.

Een abonnement op de nieuwe dienst is niet gratis maar kost 10 dollar per maand. Hiermee zit het prijsniveau redelijk gelijk in vergelijking met concurrenten waaronder Spotify en Rdio. Ook zal de nieuwe dienst een familieabonnement introduceren voor 15 dollar per maand. Spotify Music heeft toegang tot een bibliotheek met ruim 20 miljoen muziek nummers. Gebruikers zouden onbeperkt muziekbestanden lokaal kunnen opslaan zolang het abonnement loopt, dit is zeker tegenover Spotify een groot pluspunt.

Vorig artikelWindows 9 ‘Threshold’ komt in april 2015
Volgend artikelNieuwe PS4 levering komt op 22 januari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in