Nieuwe PS4 levering komt op 22 januari

Afgelopen vrijdag is er een nieuwe ps4 levering binnen gekomen bij de Mediamarkt en Saturn, het gaat hierbij om een levering voor de losse verkoop. Bij de MediaMark en satrun is afgelopen vrijdag namelijk een levering binnen gekomen bestaand uit diverse bundels en losse consoles. De grootste hoeveelheid bundels was namelijk de nieuwe Knack bundel welke in de verkoop ging voor 439 euro.

2jbabv5

Afgelopen vrijdag nacht is bij vele Mediamarkt filialen de nieuwe Knack bundel afgeleverd. Het gaat hierbij om een combinatie van een Playstation 4 en het spel Knack. Vanaf vrijdag is de Knack bundel verkocht bij de Mediamarkt en Saturn. Je kan begrijpen dat de voorraad er hard doorheen ging, maar we hebben goed nieuws. Uit diverse bronnen vanuit Mediamarkt hebben wij vernomen dat er rond 22 januari weer een nieuwe voorraad zal binnen komen met losse consoles en diverse bundels. Mediamarkt is bijna door de pre-orders heen waardoor ze kunnen beginnen met de losse verkoop.

Het is bijna zo goed als zeker dat er rond 22 januari een nieuwe levering bij de MediaMarkt zal binnen komen bestaande uit losse consoles, het is ook nog mogelijk dat er begin volgende week een nieuwe levering binnen komt met diverse bundels en consoles.

Vorig artikelBeats start Beats Music streamingsdienst op 21 januari
Volgend artikelCisco geeft waarschuwing voor backdoor in routers

19 REACTIES

  1. Sinds 28-11 (dag na release) een pre-order geplaatst bij bol.com… Vanwege de vele reacties die ik op forums heb gelezen kan ik mijn PS4 daar voor de komende 3 maanden nog wel vergeten, aangezien er nog pre-orders lopen van eind oktober die nog niet zijn verwerkt. Leuk dat Mediamarkt ze nog had liggen. Gisteren gebeld met Mediamarkt Eindhoven. Er werd aangegeven dat ik binnen 2 weken zeker van een PS4 zou zijn als ik hem zou reserveren. Vandaag langs de Mediamarkt in Eindhoven geweest en een ps4 laten reserveren.

    • Dank voor je bericht en de tip. Overigens een bericht van bol.com gekregen dat vandaag ps4’s naar klanten worden gestuurd die voor 21 oktober hadden besteld. Zelf heb ik 16-11 besteld. Ik zou m daar dus niet bestellen.

    • Ja, op 3 augustus gepre-orderd bij bol.com en ook ik heb nog altijd geen PS4. Inmiddels mijn geld terug gevraagd en ook gekregen. Ondertussen op 5 december bij Bigu.nl opnieuw een PS4 besteld. Benieuwd wanneer ik eindelijk aan de beurt ben.

      • Aii, dat is niet de beste plek voor je nieuwe pre order. Ik heb daar eind september een pre order geplaatst en wacht nog. GameMania of MM was beter geweest

  2. Zaterdag gelukkig een in de losse verkoop gekocht bij toys xl, en direct geannuleerd bij bol.com zat al vanaf 2-11 daar in de wacht. Bol heeft zijn zaken slecht op orde mooie beloftes maar niets is waar.

  3. Donderdag 2 Januari een playstation 4 gereserveerd bij MediaMarkt Zoetermeer, vrijdag 10 Januari opgehaald. En heb er nog eentje meegenomen voor een vriend van me omdat ze nog een paar hadden liggen

  4. Gisteren met de receptioniste van MM Arnhem gesproken. Die gaf aan dat Sony de MM heeft laten weten dat de nieuwe levering PS4’s pas eind Januari/begin Februari zou zijn.

    Maar laten we hopen dat het inderdaad 22 januari is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in