Dropbox heeft twee dagen lang storing

Een groot deel van de Dropbox gebruikers ondervond ruim 48 uur lang problemen met de dienst en kon bijvoorbeeld geen bestanden synchroniseren. Vrijdagnacht ging de Dropbox-site volledig offline; gevolg door een interne storing aan de dienst. 

dropbox

Momenteel is het nog onduidelijk of de synchronisatie tussen bestanden voor alle gebruikers van toepassing was. Tot zondagnacht hebben verschillende gebruikers problemen ondervonden met de dienst waardoor de mobiele apps en desktop software problemen veroorzaakte. Zondagochtend was er nog ruim voor 20 procent van de  gebruikers een probleem met de dienst, waardoor synchroniseren vooralsnog niet mogelijk was. Zondagnacht rond half 5 waren de problemen opgelost, momenteel komen er nog enkele storingen binnen van enkele gebruikers.

De problemen werden veroorzaakt door een bug in een upgrade script. dat het besturingssysteem op database-servers moest bijwerken. Hierdoor ging de hele site down. Aangezien de database redelijk groot is duurde het wat langer voordat de dienst weer in de lucht kon gaan. De database servers werden echter niet gebruikt voor opslag van gebruikers. De bestanden van gebruikers zijn daarom ook niet in gevaar gegaan.

Vorig artikelAndroid 4.4.2 uitrol voor Galaxy Note 3 begonnen
Volgend artikel‘Specificaties Samsung Galaxy S5 bevestigd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in