Sony Xperia Z2 komt op MWC 2014

Sony heeft de grootste plannen voor het MWC van 2014, het bedrijf zal waarschijnlijk tijdens de beurs de nieuwe Xperia Z2 op de markt brengen. Het MWC evenement zal gehouden worden in Barcelona op 24 tot met 27 februari. De smartphone wordt momenteel ontwikkeld onder de naam Sony Sirius. 

Xperia-Z2

Waarschijnlijk krijgt de Xperia Z2 een scherm met een diagonaal van 5,2-inch. Als processor zal er een krachtige Snapdragon 805 chipset aanwezig zijn met een kloksnelheid van 2,5Ghz. Uiteraard zal als werkgeheugen een 3GB RAM geheugen gebruikt gaan worden. De camera wordt aangestuurd door een 20,7 megapixel lens met een xenon flash. Net zoals de vorige Xperia smartphone zal ook deze smartphone stof en waterdicht worden. Volgens de geruchten zal Sony de nieuwe Xperia Z2 rond april in de winkels brengen voor een nog onbekend bedrag, waarschijnlijk is dit rond de 600 euro.

Sony zal vooral de camera in het toestel flink verbeteren aangezien 4K video opnames mogelijk zijn, doormiddel van de speciale camera button is het ook onderwater mogelijk om foto’s te maken via een snelle en vooral makkelijke beweging.

Vorig artikelMicrosoft komt binnenkort met goedkopere tablets
Volgend artikelAmber alert nu ook beschikbaar voor Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in